About Us
 XPRSN LOGO white fixed
XPRSN е организация, която има за цел да популяризира българската музика и да развива и ободрява родната ни сцена. Бягайки от шаблонното, членовете и се стремят да създават интересни музикални произведения, стараят се да организират партита, на които искренно да забавляват присъстващите, и да дават поле за изява и на други талантливи изпълнители.
Разнообразието от стилове, което е налице в XPRSN, допринася за пъстротата и доказва, че различните музикални вкусове не градят стени между хората. Напротив – те ги събарят, за да бъде построено на тяхно място чисто приятелство. Действията на организацията припомнят, че музиката е средство, което свързва хората, а не ги разделя.
Артистите на XPRSN разполагат със собствено професионално звукозаписно студио, в което реализират, както своите проекти, така и тези на други изпълнители. Като във всяко друго начинание, компромиси с качеството не се допускат.
Името на лейбъла стои зад редица музикални събития, състояли се в някои от големите градове на България. Музикантът не е просто изпълнител, а истински артист и това се чете в очите на всеки посетил мероприятие на XPRSN.
Музика = чувство + мисъл – това е формулата, заложена във всяко творение, видяло бял свят благодарение на съвместните усилия на хората от XPRSN. Не бива да се забравя, че песента не е просто звук, а инструмент за изразяване на емоции, идеи и виждания.
XPRSN 2023