Apo & Nevena

ApoNevena-artists

Apo (Велизар Ангелов) & Nevena (Невена Колева) са въплъщение на стил и контрастна смесица от звуци.Те имат неописуемо влечение към експериментирането със стилове, което води до разнообразието в песните им. Младите артисти смело предизвикват границите на отделните жанрове.

През 2005 г. те започват да градят заедно основите на един бъдещ творчески успех.

Музиката и аранжиментите са дело на Apo. В творбите му понякога се усеща полъхът на меланхолията, който носи слушателите към неочаквани изживявания. Други негови парчета се отличават със заряд, който може да взриви публиката и да я остави без дъх в края. Именно добре преценената смесицата от ярки и бледи нюанси прави творенията на Apo красиви и интересни.

Невена стои зад текстовете и вокала. Те се характеризират със силна емоционалност, общозначими идеи и мисли, които нерядко дават повод на слушателите да прескочат границата на злободневните тематики и да навлязат в дълбините на чистите човешки чувства. Опитите и като текстописец се коренят в близкото минало, но думите и, съчетани с представянето и като певица, могат да докоснат мнозина.

Тези двама артисти могат да се похвалят с участия в голям брой клубове както в столицата, така и в останалата част на страната.Те са делили една сцена с музикални гиганти като Roni Size, Pendulum, Foreign Beggars, Spor и други. Стотици са били разтърсвани от Apo&Nevena, а амбицията на музикалната двойка е да докоснат сърцата на хиляди.

Apo&Nevena все още се намират на старта на своя музикален път, но със сигурност не се страхуват да прекрачат линията. Амбициите им, подплатени с умение и труд, ги водят напред, към мечтаното бъдеще.

https://www.facebook.com/aponevena

XPRSN 2023