DATE: June 11, 2011
TIME: 12:00 pm
LOCATION: Yambol
GRAFFITI IN THE PARK VOL.3 June 11, 2011

Лятото е тук ,а ние от XPRSN имаме удоволствието да ви поканим, за трета поредна година, на фестивала “Graffiti in the Park”!

С всяко следващо издание се опитваме да развиваме и разширяваме границите на феста и тази година над 15 артисти от цялата страна ще представят умения и стил върху стените на “Младежки Дом” Ямбол, където по традиция се провежда фестивалът. Имената нямат нужда от представяне за хората, които следят “сцената” в България и определено ще ви покажат как “изоставеното” крило на “Младежки Дом” – ще се превърне в галерия на уличното изкуство!
Бихме добавили, че тази година спокойно можехме да кръстим събитието “Чудовищата на Бългаските Графити” :) Все пак говорим за:
ERNASTE NASIMO, ESTE, FUNNE , RAVEO, GOAT, ERASE, ARSEK, MR.AO, UNL CREW, BRB TEAM, WION, FAMOU и както виждате това са хора буквално написали историята на българските графити! Станете част от нея, заповядайте на 11 ЮНИ ( Събота ) в ямболския парк за да усетите красотата на комбинацията от зеленината на дървета, младите хора, графитите и мътната Тунджа !
Разбира се последната съставка, за да бъде “цяло” всичко е музиката, за която ще се погрижат JAMEZ BONGG b2b BASHMENT,SAVA,UNKLE BILLY,SHLAK & MASHUP, така че пригответе се за всичката яка музика, за която се сещате!
Ако сте фен на графитите – присъствието е задължително! Ако не сте – елате и ви гарантираме ,че ЩЕ СТАНЕТЕ! Ще се видим там!
Eто и он-лайн страниците на някои от артистите , за да се понадъхате до тогава!
http://www.nasimo.org/
http://www.esteo.org/
http://greatestofalltimes.tumblr.com/
http://www.behance.net/arnou
http://mtn-world.com/blog/2010/12/09/maze-unl-bulgaria/
http://www.fourplus.bg/
http://arsek.eu/
XPRSN 2023