DATE: November 27, 2010
TIME: 8:00 pm
It’s alive!!! – София – Фабрика “Зрънчо” – 22ч November 27, 2010
It’s alive – музиката не е просто звук, тя е чувтство, което те кара да се чувстваш жив и свободен. Чувтстваш свободата на изразяване и усещаш, че НЕЩО е все още живо, но кое е това нещо…?
Отговорът на този въпрос може да се открие на предстоящото събитие, което ще се организира в завод Зрънчо на 27.11.2010г. ( събота), с участието на хората, които ни карат да вярваме в съществуването на  хип хоп културата в България и нейното развитие. It’s alive … Да, тя е жива! Да, то е живо! Да, ние сме! Всички съмнения ще бъдат разбулени,премазани и заличени на тази дата…
Организаторите ще си позволят да Ви „инжектират” с голяма доза ”живот”, музика, танци и добро настроение. На сцената ще се „завъртят” Leshper Art Crew, SECH (Md Beddah,Vansan,Nowallz), Silent City, Gerata, Alexmall & Gem, Ndoe, Рими от Ра, Second Hand Krue, Dog Squad, Chernogled. DJ-ите ще са Unckle Billy, Mayo, Carrera, Goroe.
Водещ на събитието ще е латино американската кино звезда Enriko Baronio или познат още като Barrie.
Момчетата от Monstribe ще ни карат да се чувстваме объркани с поредната доза от breack dance, с която ще ни накарат да избухнем и да надминем танцувалните си възможности.
Това парти ще е представяне на компилацията, която XPRSN извади (“XPRSN RECYCLE“) преди броени дни, тя се състои от седем песни, в които артисите влизат в различни колaбoрации с някои от гореспоменатите изпълнители и е пусната за безплатно теглене в сайта на лейбъла!
Събитието ще премине като мъгла от добро настроение, комбинирано с невероятната атмосфера на мястото и усмихнатите и позитивни хора, които ще Ви чакат там.
ЧАКАМЕ ВИ!
КАРТА ДО ЗАВОД ЗРЪНЧО
Short Update:
За съжаление, Silent City няма да могат да вземат участие. На тяхно място ще загреят ушите Bo & Mihaillness и Чепика(Незнайните от крайните).
Ще има “тобмола” с награди от “PORK PIE”:В деня на събитието, всеки влязъл от 20:00 до 22:00ч. получава възможност да участва в томбола за три парични награди:
една от 100лв. и две по 50лв.

Тегленето на наградите ще се проведе, по време на събитието, в 02:00ч. на
четвъртия етаж на завод Зрънчо на 27.11.2010.
Наградите се получават лично на място.
Понеже колектива на SRH са найстина много готини и “палави” ви влизат сас следната оферта:
Всеки , който си закупи без значение , какъвто и да е продукт от сериите на SRH , ПОЛУЧАВА VIP GUEST ПРОПУСК ЗА ПАРТИТО!
VIP-a ви осигорява БЕЗПЛАТЕН ВХОД и достап до BACKSTAGE-a на артистите!
Продуктите можете да на мерите във VERTIGO София – http://www.vertigo-skates.com/bg/location.php , както и във VERTIGO – Изток Варна http://www.vertigo-iztok.com/?p=adres
или да закупите онлайн на http://www.facebook.com/profile.php?id=100000424256310 !
Според нас това е поредната “оферта” , която не е за изпускане!
Ще видим дали и вие мислите така!
НАЛАЗВАЙТЕ!!!
XPRSN 2023