DATE: October 18, 2014
TIME: 9:00 pm
SILENT CITY + 4PK + ABYSMATIC LIVE // club *MIXTAPE 5* | 18.10 October 18, 2014

В събота, 18-ти октомври, малката зала на club *MIXTAPE 5* ще събере за първи път на една сцена лириката на SILENT CITY и електронния ужас на ABYSMATIC за една вечер изпълнена с бас, рими и отровни бийтове.
SILENT CITY е българска хип хоп група, включваща Николай Георгиев (Масурски) и Андриан Дончев (Римо). Стилът им се отличава с бърз флоу, социално ангажирана тематика и афинитет към бас културата. Живите им изпълнения са концептуално разделени на две части – “класическа”, представяща хип хоп корените на групата и “енергична”, навлизаща по-дълбоко в дебрите на брейк бийтовете и тежкия бас. Рап атаката на формацията ще бъде подсилена и от 4PK, който ще застане рамо до рамо с колегите си от XPRSN.

ABYSMATIC е постоянно еволюиращият дръм енд бейс и дъбстеп проект на настоящия DJ на българските ню-метъл пионери FYELD и метълкор надеждата THIS BURNING DAY – Денис Ников. Уникалната по рода си в локален мащаб формация черпи вдъхновение за лайв изпълненията си от групи като THE PRODIGY и PENDULUM, преплитайки безкомпромисна електроника с агресивни живи китари и барабани. Групата е на път да издаде второто си авторско EP съвместно с хип хоп лейбъла ILLMATE, материал от което ще бъде представен за първи път на живо именно на 18-ти октомври в club *MIXTAPE 5*.

✖ КЪДЕ: club *MIXTAPE 5* / B-Side
✖ КОГА: СЪБОТА, 18.10, 20ч.
✖ ВХОД ДО 00ч.: 5лв.
✖ ВХОД СЛЕД 00ч.: 7лв.
✖ E-TICKET ОТ EVENTYARD: 5лв.

http://fb.com/silentcity4pk
http://fb.com/abysmatic
http://fb.com/mixtape5
http://eventyard.com/

XPRSN 2023