DATE: March 6, 2014
TIME: 9:00 pm
LOCATION: Sofia
SILENT CITY / 4PK / UNKLE BILLY @ LIVE AT BLOW 06.03 March 6, 2014

За нас е огромно удоволствие да ви информираме за предстоящата свръх-мощна поредица от концерти, които ще сполетят София.
В продължение на няколко седмици всички артисти от българския музикален лейбъл XPRSN ще взривяват новия клуб BLOW със свои самостоятелни и колабориращи концерти.

Началото на маратона ще бъде дадено на 6-ти Март (четвъртък) от Silent City & 4PK, като след това ще бъдат последвани от Leshper Art Crew, Nowallz, Vansan, MD Beddah, Fogg, Apo & Nevena и BO Стоянова.

Всеки хип-хоп ивент ще бъде изкусно подплатен от лудите селекции на UNKLE BILLY, които всички вече познаваме като официалния DJ на лейбъла XPRSN.

Apo & Nevena и BO Стоянова ще ни пренесат в един друг необятен свят на качествената и красива музика, където ще можем да чуем и да се насладим както на старите, така и на новите им проекти.

По време на концертите се очаква да чуем както самостоятелните, така и взаимните проекти на артистите от лейбъла, така че се гответе и за много изненади.
Всички дати и подробности около маратона ще бъдат обявени съвсем скоро.

Интересен факт, които можем да вмъкнем е, че XPRSN наскоро обяви датата, на която ще отпразнува 10 години от своето съществуване и това е 18.08.2015 – 10 години по-късно след като повечето от артистите се запознават и обикват като приятели на ‘‘ Хип-хопа на Балканите ‘‘ , който бе проведен в Пловдив на 18.08.2005г. Ден, който променя пътищата на всички им, така че догодина очакваме да отпразнуват подобаващо.

И още един път обобщаваме:

06.03 – Silent City & 4pk & Unkle Billy

DOORS OPEN – 21:00

ENTRY – вероятно BLOW е единственото място, където ще имаме възможността да чуем всичките артисти на XPRSN безплатно.

18+

MORE INFO AND DATES COMING SOON

XPRSN 2023