DATE: March 31, 2016
TIME: 9:00 pm
LOCATION: Sofia
VENUE: Terminal 1
XPRSN SOUND VANDALISM 2 – ALBUM PROMO PARTY March 31, 2016

XPRSN е музикално братство, отстояващо качествената хип-хоп музика у нас повече от 10 години. До ден днешен, посветените в него не се отказват от това да работят всеотдайно в името на общата идея и да дават най-доброто от себе си в тази болезнена борба за съвършенство, наречена изкуство.

На 31-ви Март организацията издава дългоочакваното второ издание от компилацията SOUND VANDALISM. Събитието ще бъде отпразнувано с разбиващ концерт в столичния клуб Терминал 1. Тогава за пръв път ще имате възможността да чуете на живо парчетата от SOUND VANDALISM 2, както и още нови и стари колаборации на лейбъла. На сцената ще излязат всички членове на XPRSN: NOWALLZ, MD BEDDAH, 4PK, LESHPER ART CREW, FOGG, ЧЕРНОГЛЕД.

Специални гости на събитието ще бъдат няколко от най-качествените ем-сита, познати на родната хип-хоп сцена: ATILA, PRIM,F-ACT & vWHY?, IMP, 082 CREW, N.KOTICH, 5 O’CLOCK.

Зад DJ пулта в героичната вечер ще застанат две доста различни като стил, но не отсъпващи по умения имена: APO & WING.

Задава се епично парти за ценителите на качествената ъндърграунд музика, твърдия звук и съзнателните послания. Гответе се за горящите тракове от SOUND VANDALISM 2, както и за ударни видео клипове към някои от тях, които ще излизат периодично. Седмица след избухването в Терминал 1, на 09.04, XPRSN гостуват в Пловдив, където ще представят пред местната аудитория SOUND VANDALISM 2, с не по-малко разтърсващ концерт.

SUPPORT YOUR LOCAL SOUND VANDAL!

На една сцена ще може да видите :

Imp
5 o’clock
N.Kotich
ATILA
F-act & vWHY? ( ThaCrew )
ПРИМ
Nowallz
Leshper Art Crew(LAC)
4PK
Fogg’
Chernogled
БИЛЕТИ:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/sound-vandalism-vol2-sofi-klub-terminal-1-422764/event.html#details-section

XPRSN 2023