DATE: April 9, 2016
TIME: 9:00 pm
LOCATION: Plovdiv
XPRSN SOUND VANDALISM 2 – ALBUM PROMO PARTY PLOVDIV April 9, 2016

XPRSN е музикално братство, отстояващо качествената хип-хоп музика у нас повече от 10 години. До ден днешен, посветените в него не се отказват от това да работят всеотдайно в името на общата идея и да дават най-доброто от себе си в тази болезнена борба за съвършенство, наречена изкуство.

На 31-ви Март организацията издава дългоочакваното второ издание от компилацията SOUND VANDALISM. Събитието ще бъде отпразнувано с разбиващ концерт в столичния клуб Терминал 1. Тогава за пръв път ще имате възможността да чуете на живо парчетата от SOUND VANDALISM 2, както и още нови и стари колаборации на лейбъла. На сцената ще излязат всички членове на XPRSN: NOWALLZ, MD BEDDAH, 4PK, LESHPER ART CREW, FOGG, ЧЕРНОГЛЕД.

Специални гости на събитието ще бъдат: Поднулевия и Черния, SP, а зад пулта ще застане всемогъщия рап динозавър Митко Hilla.

Задава се епично парти за ценителите на качествената ъндърграунд музика, твърдия звук и съзнателните послания. Гответе се за горящите тракове от SOUND VANDALISM 2, както и за ударни видео клипове към някои от тях, които ще излизат периодично.

SUPPORT YOUR LOCAL SOUND VANDAL!

XPRSN 2023