DATE: January 21, 2011
TIME: 8:00 pm
LOCATION: Ruse / Varna
XPRSN On The Road – 21 & 22 / Rousse & Varna January 21, 2011

Ето, че хип-хоп легията от ”XPRSN Sound Vandalism” отново впряга танковете за лека национална обиколка, която ще включи два потресаващи концерта в Русе и Варна.

Очаква се минусовите температури да бъдат заместини с убийствена хип-хоп жега, която ще стопи и най-замръзналите тротоари, козирки, прозорци, сърца и ще донесе на хората малкo по-бодър дух в началото на новата година.
На сцената ще се качат добре-познатите … контрабандисти … от ”Leshper Art Crew”, консерваторите на мозък Nowallz, Vansan и MD Beddah, събрани под името на ”SECH”, Gerata + NRG D, и не на последно място добрият стар DJ Unkle Billy, който както винаги е приготвил от своите дебели тежки басове и чинели за да огъва мембраните на колоните цяла вечер.
По стара традиция концерта в Русе ще бъде проведен в домът на Елиас Канети в близост до речната градина, място, което всеки знае и няма как да обърка, а концерта във Варна в новия клуб ”Готи” в близост до морската градина.Там ще се радваме на местния съпорт на ВАНТКАТА от Врели Некипели и DIM4OU.
И двата концерта ще отворят врати по едно и също време – 20:00, в двата поредни дни. Достъпа ще бъде на символичната сума от 5 лв.
Който е бил до сега на концерт на XPRSN знае какво го очаква, а който не е да се готви за неочакваното.
XPRSN SOUND VANDALISM ON THE ROAD!!!
XPRSN 2023