EXCLUSIVE (ft.Mc BO, Fogg, Bahtka) TR1CKTAPE #2

Компилацията THE TR1CKTAPE VOL.2 е поредният проект на tr1ckmusic, чиято основна идея е да събере на едно място едни от най-атрактивните хип-хоп изпълнители от изтока (а и не само).

Така и става. В албума ще срещнете имената на над 25 родни изпълнители, вплетени в различни интересни колаборации по между им, като резултата са 22 парчета, най-разнообразни като стил — от трап, през семплирани и по-хард тракове, до клубни бенгъри.

Музиката естествено е на tr1ckmusic, а главните виновници за римите са: Hoodini, Dim4ou, F.O., Добри Момчета (Kriminal и Masta G), M.W.P., 42, Joker Flow, Jentaro, Varna Sound (2 и CT), FOX (Кa$ino), Madmatic, Fang, Qvkata DLG, Thugga, ATS (Kriss Eo и Beezy),a Uptown Fellaz (Don Alberto, Jorkata и Fly Boy), Ума и Дума (Вантка, Fengi, MadBasta и Колеца), Jay, 45th, Mc Bo, Fogg и Bobkata (победител в конкурса на tr1ckmusic — Burn Da Mic).

На не малко места из траковете ще чуете скърцанията на DJ Emotion. И не на последно място, за звученето на тавата се е погрижил Виктор Добрев — FB.
Приятно слушане!

XPRSN 2023