MD Beddah – Тежко-Звукова Промишленост

Добре познатият на хип-хоп феновете в България изпълнител MD Beddah, заставащ на чело на лейбъла XPRSN, в съвместна колаборация с Bashmotion Production , представят един революционен за българската музикална сцена проект наречен “Тежко-Звукова Промишленост‘‘. Ексклузивното видео и песента на МD Beddah бяха създадени не само за да очароват българския зрител и слушател, но и за да отправят тежките и дълбоки послания към младото поколение – призив за ”ментална революция”.
   Не напразно и видеото бе качено във виртуалното пространство на 11.11.11 в 11 и 11 на обяд – време и час смятани от нумерологията за код, който ще активира човешкото ДНК и ще поведе цялото човечество към ментална и духовна еволюция.
   В навечерието на една нова ера, светът има нужда от нови хора с ново мислене твърди изпълнителят, и ключът към едно по-добро бъдеще е скрит някаде дълбоко в нас. Оставете настрана установените музикални норми, настанете се удобно, отворете широко очи и уши и не само се насладете, но и се замислете върху това, което иска да ви каже изпълнителят.
Песента е записана в студио XPRSN и продуцирана от Апостол Найденов(nowallz).
Може да свалите песента от тук.
XPRSN 2023