N.Kotich и Mixtape “ARCHIVE” – началото на една хип-хоп история

N.Kotich front

N.Kotich back

Малко са хората, на които псевдонимът N.Kotich им говори нещо, но тези които го познават, ще се съгласят, че един от онези изпълнители, които заразяват и пленяват с енергията, амбицията и любовта си към музиката.

Може да го изтеглите ТУК

Mixtape “ARCHIVE” на N.Kotich е селекция от музикални тракове за периода 2007-2009 година. Въпреки, че тези парчета са записани в домашното му инпровизирано студио, това не е попречило на предизвикателството в тях.
Тъй като пред N.Kotich сега се отваря нова страница, която е на едно по-високо ниво, той решава просто да представи най-доброто от миналото си и да продължи напред с едно ново начало. Парчетата са доста разнообразни като стил и тематика. Сам той казва: „Аз правя музика. Не я ограничавам в конкретни определения.”  В Mixtape “ARCHIVE” присъстват и много гости изпълнители: Drunken Master и THA Buchkata (познати като дуото Кучетата), Nowallz, MD Beddah, LAC (XPRSN), Knas, Alexmall (Alexmall & GEM), Marinski и Manchas.
Стилът си, N. Kotich определя като „крими”. Това е чувството, което хип-хоп музиката му дава. Текстовете му рисуват по забавен начин псевдо случки. Като цяло са позитивни и необременяващи, но има и такива, които крият дълбоки чувства и истини. Инструменталите са авторски и са свирени от него. В няколко парчета, умело и креативно са семплирани части от стари соул парчета.
Mixtape “ARCHIVE” ще бъде качен в интернет за свободно свяляне.
Може да го изтеглите ТУК:
https://xprsn.org/music/N.Kotich – ARCHIVE 2007-2009.rar
Промо на Mixtape “ARCHIVE” може да се чуе на адрес:
http://soundcloud.com/petya_x/promo-mixtape-2007-2009-dirty/s-Hu5tH
facebook: http://www.facebook.com/Kotich
В момента N.Kotich подготвя куп интересни аудио и видео продукции, както и работи по дебютния си албум.
Това е само началото…
XPRSN 2023