SECH feat. Alexmall & GEM – Неотъпкани Пътеки

„Да си родител на различно дете е много трудно. Най-малко отчаянието ти е постоянен спътник. А да си родител по принцип е подвиг, особено в нашата любима страна…… благодарим на всички, че работихте с нашите деца – с голям ентусиазъм, с много любов и с много грижа” – Надежда Хаджиева / Майка на дете/
Ние сме група студенти от НБУ и искаме чрез клипа да покажем, че ТЕ съществуват и са огледало на обществото. Погледът ни е към по – различните деца на България! Тези, които се опитват да се борят с различието си и да ни кажат, че интеграцията е най-важното нещо за тях и само чрез нас те биха били щастливи и пълноценни! Ние искаме да покажем различията и да се опитаме да преборим страховете и вините които носим.
Клипът е „саундтрак” към филма „Неотъпкани пътеки” и носи същото име като филма – реализиран и заснет от група студенти от НБУ, съвместно с фондация „Социална Комуникация” , „Център за деца с комуникативни и емоционални поведенчески нарушения в дедска възраст” – към НБУ и предоставен специално от Alexmall & GEM feat. Sech .
Продуцент е Пламен Митев – студент „Политически науки” – Нов български университет.
Producer: Plamen Mitev
Edit and Post: Mincho Mundrov
Cam: Rusen Minchev
Lights: Cvetan Ignatovski
Style: shop “Park”

 

XPRSN 2023